ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
Όλες οι Οργανωμένες μας Εκδρομές είναι αποκλειστικά παραγωγές του Γραφείου μας, με αναχώρηση και επιστροφή στην Πάτρα. 
limnos.jpg
ΛΗΜΝΟΣ
22-26/08/2020

Νησί χαμηλών τόνων, ανεβαίνει παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια συγκεντρώνοντας τους λάτρεις της ησυχίας, των παρθένων παραλιών και της αυθεντικότητας. Μεγάλα ατού οι πολυάριθμες, μεγάλες αμμουδερές παραλίες σε συνδυασμό με το γυμνό, αλλά γοητευτικό ηφαιστιογενές τοπίο.

Αναλυτικό Πρόγραμμα

kea panagia-kastriani-tzia.jpg
ΚΕΑ
03-07/08/2020

Διακοπές στη Τζιά σημαίνει ξεκούραση, βόλτες στα σοκάκια της Χώρας του νησιού, παιχνίδια και βουτιές στη θάλασσα αλλά και νόστιμο φαγητό με θέα το Αιγαίο.

Αναλυτικό Πρόγραμμα

ASTYPALAIA-facebook.jpg
ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ - ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ
19-24/08/2020

Η Αστυπάλαια, ή Αστροπαλιά, ακροβατεί ανάμεσα στα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες. Το άνυδρο τοπίο, τα λευκά σπίτια με τα μπλε παράθυρα, οι βουκαμβίλιες που στολίζουν τα άσπρα τείχη, η άγρια ομορφιά…

Το νησί είναι γνωστό και ως «πεταλούδα του Αιγαίου».

Από 300€/άτομο για 5 διανυκτερεύσεις και Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια!

Περισσότερες πληροφορίες

Αγαπητοί μας φίλοι,
Επιστρέφουμε όλοι μαζί σε μία προσαρμοσμένη καθημερινότητα, έπειτα από ένα μακρύ και δύσκολο διάστημα κατά το οποίο ότι είχαμε προγραμματίσει διακόπηκε απότομα λόγω της πανδημίας του COVID-19. 
Δε σταματήσαμε να ονειρεύομαστε, αλλά δεν μπορούσαμε και να υλοποιήσουμε αυτά που με τόσο ανυπομονησία περιμέναμε! 
Επανερχόμαστε σταδιακά στην πλήρη λειτουργία των υπηρεσιών μας, και εν αναμονή των εξαγγελιών για τη δημόσια υγεία, τα μέτρα προφύλαξής αλλά και τα ταξιδιωτικά υγειονομικά πρωτόκολλα, προετοιμάζουμε τις επόμενες μας αποδράσεις για να εξερευνήσουμε τον κόσμο αλλά και την Ελλάδα!
Είμαστε σίγουροι, ότι με την απαραίτητη σοβαρότητα αλλά και την υπευθυνότητα που αρμόζει σε τέτοιες καταστάσεις, θα σχεδιάσουμε τις μελλοντικές μας εξορμήσεις με τη γνωστή ποιότητα και φροντίδα του γραφείου μας!
Προσδοκώντας τη γρήγορη ανάκαμψη της κοινωνίας αλλά και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πρόσφατης πανδημίας, τα νέα μας πακέτα θα είναι απόλυτα εναρμονισμένα με τις αυστηρές προδιαγραφές που θα τεθούν. 
Μείνετε συντονισμένοι!
 
 
Σας ευχαριστούμε