ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
Όλες οι Οργανωμένες μας Εκδρομές είναι αποκλειστικά παραγωγές του Γραφείου μας, με αναχώρηση και επιστροφή στην Πάτρα. 
The famous Church of Panagia Megalochari
ΤΗΝΟΣ
21-22/09/2020

Κρυστάλλινα νερά, γραφικά χωριά, μοναδικές συνταγές, ωραίες «άγριες» διαδρομές. Η Τήνος δεν είναι αυτό που πρωτοαντικρύζεις όταν κατεβαίνεις στο λιμάνι. Για την ακρίβεια, είναι κάτι τελείως διαφορετικό! Υπάρχουν τόσο όμορφες γωνιές, τόσο ωραίες παραλίες  και τόσο περιποιημένα μαγαζιά στην ενδοχώρα της που νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε άλλο νησί!

Αναλυτικό Πρόγραμμα

Terrace of the Lions in Historical Ruins
ΜΥΚΟΝΟΣ - ΔΗΛΟΣ
25-27/09/2020

Τριήμερη εξόρμηση στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, αλλά και μία επίσκεψη πραγματική εμπειρία στον πολύ σημαντικό αρχαιολογικό χώρο της Δήλου!

Αναλυτικό Πρόγραμμα

Αγαπητοί μας φίλοι,
Επιστρέφουμε όλοι μαζί σε μία προσαρμοσμένη καθημερινότητα, έπειτα από ένα μακρύ και δύσκολο διάστημα κατά το οποίο ότι είχαμε προγραμματίσει διακόπηκε απότομα λόγω της πανδημίας του COVID-19. 
Δε σταματήσαμε να ονειρεύομαστε, αλλά δεν μπορούσαμε και να υλοποιήσουμε αυτά που με τόσο ανυπομονησία περιμέναμε! 
Επανερχόμαστε σταδιακά στην πλήρη λειτουργία των υπηρεσιών μας, και εν αναμονή των εξαγγελιών για τη δημόσια υγεία, τα μέτρα προφύλαξής αλλά και τα ταξιδιωτικά υγειονομικά πρωτόκολλα, προετοιμάζουμε τις επόμενες μας αποδράσεις για να εξερευνήσουμε τον κόσμο αλλά και την Ελλάδα!
Είμαστε σίγουροι, ότι με την απαραίτητη σοβαρότητα αλλά και την υπευθυνότητα που αρμόζει σε τέτοιες καταστάσεις, θα σχεδιάσουμε τις μελλοντικές μας εξορμήσεις με τη γνωστή ποιότητα και φροντίδα του γραφείου μας!
Προσδοκώντας τη γρήγορη ανάκαμψη της κοινωνίας αλλά και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πρόσφατης πανδημίας, τα νέα μας πακέτα θα είναι απόλυτα εναρμονισμένα με τις αυστηρές προδιαγραφές που θα τεθούν. 
Μείνετε συντονισμένοι!
 
 
Σας ευχαριστούμε