ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ
Όλες οι Οργανωμένες μας Εκδρομές είναι αποκλειστικά παραγωγές του Γραφείου μας, με αναχώρηση και επιστροφή στην Πάτρα. 
Christmas market in front of the Cathedr
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
30/11 - 03/12/2019

ΚΟΛΩΝΙΑ - ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ - ΑΑΧΕΝ - ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

Η καθιερωμένη μας εκδρομή στις Χριστουγεννιάτικες Αγορές της Ευρώπης, φέτος είναι πιο γιορτινή από ποτέ! Στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας χτυπά πραγματικά η καρδιά της Χριστουγεννιάτικης Γερμανίας! 

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Panorama of Belgrade at night with river
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
27-30/12/2019

& Εκδρομή στο Νόβι Σαντ

Χριστουγεννιάτικη εκδρομή στην πρωτεύουσα της Σερβίας! Η σύγχρονη πλευρά των Βαλκανιών, σε χριστουγεννιάτικο σκηνικό, ένας ανερχόμενος ταξιδιωτικός προορισμός, που συνδυάζει ιστορία και διασκέδαση!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Waterfront of Kastoria, Greece_.jpg
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
04-06/01/2020

Εκδρομή Θεοφανείων

Ένα τριήμερο στη μαγευτική Καστοριά με την πανέμορφη λίμνη της! Οι παλιές γειτονιές με τα λιθόστρωτα και τα πέτρινα σπίτια, οι μουσικές και οι γεύσεις της, συνδυάζουν τον τέλειο προορισμό για το τριήμερο των Φώτων! ΜΕ εκδρομή στις Πρέσπες και το κουκλίστικο Νυμφαίο!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

Temple Mount with Dome of the Rock from
ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ
29/01-02/02/2020

ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ - ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΓΑΛΙΛΑΙΑ - ΒΗΘΛΕΕΜ

Ένα οδοιπορικό στους Αγίους Τόπους που συνδυάζει το Θρησκευτικό και το πολιτιστικό μέρος του Ισραήλ. Με διαμονή στα Ιεροσόλυμα και όχι στη Βηθλεέμ όπως έχουν τα περισσότερα προγράμματα. Ένα ταξίδι με την ποιότητα του γραφείου μας, διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

View from above of the golden domes of c
ΜΑΛΤΑ
12-15/03/2020

Στο νησί των ιπποτών

Η Μάλτα, σταυροδρόμι πολιτισμών και προπύργιο των πειρατών της μεσογείου σε περιμένει να την ανακαλύψεις. Με τις μεσαιωνικές καστροπολιτείες, τις δαντελένιες ακτές και την πολυπολιτισμική της παράδοση, το νησί της Μεσογείου πάντα ελκύει τους ταξιδιώτες!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα

20171024_073814.jpg
ΜΑΡΟΚΟ
19-28/03/2020

ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ - ΦΕΖ - ΣΑΧΑΡΑ - ΟΥΑΡΖΑΖΑΤ - ΜΑΡΑΚΕΣ

Βγαλμένο σαν από παραμύθι, το Μαρόκο είναι ένας προορισμός που γοητεύει πάντοντε τους επισκέπτες. Παλάτια, Τζαμιά, Κάσμπες και πολύβουα παζάρια, μοιάζουν να ξεπηδούν από τις χίλιες και μία νύχτες. Η δυτική πλευρά του Άτλαντα σε καθηλώνει με τις εικόνες της Σαχάρα που σου κόβουν την ανάσα!

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα